Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Compaq specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welke Compaq laptop heb ik?

Het Amerikaanse merk Compaq heeft door de jaren heen naast laptop veel verschillende producten geproduceerd. Alleen voor wat betreft Compaq laptops is het aantal modellen dusdanig uitgebreid dat het vinden van de juiste Compaq Accu-batterij, Compaq Adapter-Oplader of Compaq Toetsenbord lastig kan zijn. Onze Compaq laptop onderdelen zijn veelal gesorteerd op modelnaam. Op deze pagina zullen we daarom in een paar stappen uitleggen hoe u erachter komt welke Compaq laptop u heeft.

Handige links

Welke Compaq accu bestellen? Welke Compaq adapter, oplader is geschikt voor mijn Compaq laptop? Welk Compaq Toetsenbord bestellen?

 

Uw Compaq laptop Naam vinden

Stap 1: Modelnaam Compaq opzoeken.

Onderop uw Compaq laptop vindt u een sticker. Op deze sticker treft u alle informatie die u nodig heeft. Draai daarom uw Compaq laptop even om en zoek naar een witte sticker. Deze sticker kan er als volgt uitzien:
 welke Compaq laptop heb ik? model, type, kijk onderop uw Compaq laptop

Let op: het kan door gebruik komen dat de sticker is vervaagd en dat u de sticker niet meer goed kan lezen. Ook kan het zo zijn dat sommige Compaq laptops de informatie niet op een witte sticker hebben staan maar op een andere wijze. Bovenaan op de sticker vindt u uw modelnaam. In het voorbeeld is dit: Compaq Presario.
Kies in ons hoofdmenu: Zoek op Naam > Compaq modelnaam. Kies hier vervolgens Compaq Presario.

Stap 2: Type/ serienummer van uw Compaq opzoeken.

Op dezelfde witte sticker vindt u tevens het typenummer/ serienummer. Na het kiezen van de modelnaam (stap 1), kunt u vervolgens verder filteren op typenummer/ serienummer in deze webshop. De te doorlopen stappen: Zoek op Model > Compaq modelnaam (stap 1) > Type/ serienummer. In ons voorbeeld zou dit er als volgt uitzien: 

Compaq Presario > C700 series > Compaq Presario C700 CTO

Als u de Compaq Modelnaam en het Compaq Typenummer weet

Nu u de modelnaam en typenummer (stap 1 en 2) weet kunt u vrij eenvoudig en snel de juiste Compaq adapter-oplader, Compaq accu-batterij of Compaq Toetsenbord bestellen.

Andere manieren

Wanneer u de sticker niet kunt vinden of uitlezen. Als u met bovenstaande stappen er nog niet achter bent welke Compaq laptop u heeft zijn er nog een aantal andere manieren om achter de modelnaam van uw Compaq laptop te komen.

Manier 1: Uw aankoopfactuur
Kijk even op uw originele aankoopfactuur als u hier nog over beschikt. Hier staat de modelnaam en het serienummer van uw Compaq laptop op.

Manier 2: Kijk in de handleiding van uw Compaq laptop

Op de voorzijde op achterzijde van dit boekje staat de modelnaam en typenummer van uw Compaq laptop vermeld.

Neem contact met ons op

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste Compaq Accu, Compaq adapter, Compaq Toetsenbord of ander Compaq laptop onderdeel.