Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Compaq specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Wanneer is mijn Compaq Toetsenbord kapot en aan vervanging toe?

Wanneer is mijn Compaq Toetsenbord/Keyboard defect en aan vervanging toe?

Heeft u problemen met uw Compaq Toetsenbord/ Keyboard? Het is uiteraard mogelijk dat uw Compaq Toetsenbord defect is en aan vervanging toe is. Deze pagina omschrijft de meest voorkomende symptomen van een defect Compaq Toetsenbord.

Symptomen

  • Toetsenbord lampjes branden niet meer
  • Toetsen (aanslag ervan) blijft hangen
  • Toets zit los of is afgebroken

Troubleshooter

Een allereerste check bij een defect/ niet werkend Compaq toetsenbord is de compatibiliteitscheck (in geval u onlangs uw Compaq Toetsenbord heeft vervangen). Controleer of u het juiste Compaq Toetsenbord in uw laptop zit. Kijk even op de pagina: Welke Compaq toetsenbord/ keyboard heb ik nodig?

Indien u problemen heeft met uw Compaq Toetsenbord doet u er verstandig aan om de  Compaq laptop opnieuw op te starten. Levert dit niets op dan kan het ook zijn dat u (nog) geen gebruik maakt van de laatste software versies. Het updaten van uw software kan sommige storingen doen verhelpen. Wanneer uw Compaq Toetsenbord hierna nog niet werkt kunt u het beste uw Compaq Toetsenbord vervangen voor een nieuw exemplaar.

Vragen over Compaq Toetsenborden?

Heeft u na het lezen van deze pagina’s over Compaq Toetsenborden/Keyboards nog vragen? Neemt u dan even contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.