Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Compaq specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Compaq Presario Cq42-123la Accu

10,8 - 11,1v | 8800 mAh

Op voorraad

€ 51,95
Zelf uw Compaq Presario Cq42-123la Accu vervangen? U kunt vrij eenvoudig zelf een nieuwe Compaq Presario Cq42-123la Accu in uw Compaq laptop plaatsen. Vandaag besteld is morgen in huis!

Vandaag besteld
morgen al bezorgd!

Alleen de allerbeste kwaliteit
voor de laagste prijs!

Verkeerde levering of defect?
Wij ruilen het dezelfde dag nog om

Veilig en vertrouwd
1 jaar volledige product garantie

Omschrijving

Extra informatie

Voltage Accu (V) 10,8 - 11,1v
Ampere Accu (mAh) 8800 mAh
Specificaties 10,8 - 11,1v | 8800 mAh

Bekijk alle specifcaties

Goedkoop uw Compaq Presario Cq42-123la Accu bestellen doet u op Compaq-Accu-Adapter.nl. Wij geven standaard 1 jaar garantie op uw Compaq Presario Cq42-123la Accu.

Veel gestelde vragen over deze Compaq Presario Cq42-123la Accu

1. Wat is belangrijk bij het vervangen van een Compaq Presario Cq42-123la Accu?

Een Compaq-HP laptop is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Compaq-HP laptop gebruiken. Op Compaq-Accu-Adapter.nl bent u daarom op het juiste adres. Compaq-Accu-Adapter.nl levert uitsluitend veilige accu-batterijen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Compaq Presario Cq42-123la Accu.

2. Welke Compaq accu-batterij heb ik precies nodig?

De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage van de vervangende Compaq Presario Cq42-123la Accu met uw ‘oude’ Compaq Presario Cq42-123la Accu. De voltage dient overeen te komen met uw huidige Compaq Presario Cq42-123la Accu, amperage (mAh) mag afwijken en zegt niet over de pasvorm, maar de capaciteit. Hoe hoger het mAh gehalte hoe langer u op een volgeladen accu kunt werken.

3. Waar staan deze Compaq accu-batterij specificaties?

U vindt de specificaties op uw huidige Compaq accu-batterij. Daarnaast is het belangrijk dat het typenummer van uw Compaq-HP laptop overeenkomt met de naam: Compaq Presario Cq42-123la Accu. Dit typenummer/ deze naam kunt u terugvinden op de onderzijde van uw Compaq-HP laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Compaq-HP laptop een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Compaq accu-batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu-batterij te vinden.

4. Hoe kan ik mijn Compaq Presario Cq42-123la Accu het beste opladen?

Compaq-Accu-Adapter.nl levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accu-batterijen. Het voordeel van een Compaq Lithium-ion accu-batterij is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Compaq accu-batterijen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Compaq hoe vol deze is. Zodoende zal de Compaq-HP laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu-batterij.

5. Hoe lang gaat deze Compaq Presario Cq42-123la Accu mee?

Elke accu is aan slijtage onderhevig. De levensduur van Compaq accu-batterijen verschilt per type. Maar gemiddeld gaan de accu-batterijen 2 tot 3 jaar mee.

6. Hoe kan ik de levensduur van mijn Compaq Presario Cq42-123la Accu vergroten?

Gebruik een adapter-oplader van hoge kwaliteit:
Het is extreem belangrijk om een goede adapter-oplader te gebruiken voor uw Compaq-HP laptop. Aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw Compaq Presario Cq42-123la Accu doen afnemen maar sterker nog: ernstige schade toebrengen aan uw Compaq accu-batterij. Op Compaq-Accu-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende Compaq adapter-oplader voor uw Compaq Presario Cq42-123la Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.

Batterij percentage:
Om de levensduur van deze Compaq Presario Cq42-123la Accu te verhogen is het aan te raden de Compaq accu-batterij niet lang in een lage energiestand (20%) te laten. Een Compaq accu-batterij kan het beste regelmatig gebruikt worden. Opladen afwisselen met leegladen (door de Compaq te gebruiken zonder netstroom) is bevorderlijk voor de levensduur van uw Compaq Presario Cq42-123la Accu op lange termijn.

7. Ik berg mijn Compaq-HP laptop vaak voor langere tijd op zonder dat ik deze intensief gebruik. Wat kan ik in dat geval het beste doen met de accu-batterij?

Mocht u uw Compaq-HP laptop voor een langere aaneengesloten periode niet gebruiken dan is het verstandig uw Compaq Presario Cq42-123la Accuniet helemaal vol te laten op 100%. In dit geval kunt u het beste uw Compaq accu-batterij voor ongeveer 50% vol laten.

8. Slijt mijn Compaq accu-batterij ook? Zo ja, kan ik dit tegengaan?

Iedere Compaq accu-batterij is aan slijtage onderhevig. Om de slijtage zoveel mogelijk te beperken kan het helpen om de temperatuur van uw Compaq-HP laptop niet te hoog te laten oplopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan schadelijk zijn voor uw Compaq Presario Cq42-123la Accu en Compaq-HP laptop zelf. Een van de meest belangrijke oorzaken:

Stoffige werkomgeving
Zorg ervoor dat de Compaq in een stofvrije omgeving gebruikt wordt. Probeer uw Compaq-HP laptop ook zoveel mogelijk schoon te houden. Met name bij de plaatsen waar de Compaq-HP laptop zijn koeling krijgt.

Vermijd hitte
Laat de Compaq-HP laptop bijvoorbeeld ook niet onnodig in de brandende zon staan of laat uw Compaq-HP laptop niet in een warme auto liggen.

Overbelaste CPU
Een hoge CPU waarde van uw Compaq-HP laptop heeft nadelige gevolgen voor de temperatuur van uw Compaq-HP laptop en daarmee dus ook de temperatuur van uw Compaq Presario Cq42-123la Accu. Blaast de ventilator van uw Compaq-HP laptop bijvoorbeeld constant en bent u geen bijzondere taken aan het verichten of zware programma's aan het draaien op uw Compaq-HP laptop? Het kan goed zijn dat er een programma op de achtergrond zorgt voor een hoge CPU waarde zonder dat u dat door heeft. Gelukkig is dit makkelijk te controleren door het volgende te doen:

1. Start Taakbeheer op. In Windows 8 start u taakbeheer net hetzelfde als in vorige versies van Windows: met de sneltoetscombinatie CTRL+ALT+DEL roept u een menu op, met daarin een link naar Taakbeheer. Als u in de Desktop-view van Windows 8, dan kunt u ook rechtsklikken op de taakbalk en in het rechtermuismenu op 'Task manager' klikken.
2. U krijgt een overzicht van alle programma's die momenteel op uw Compaq-HP laptop draaien.
3. Kijk naar de kolom CPU en zoek naar hoge CPU waarden van programma's die u momenteel niet gebruikt.
4. Sluit deze programma's af en u zult zien dat uw Compaq-HP laptop het minder zwaar krijgt.

Door bovenstaande punten door te nemen zorgt u ervoor dat de temperatuur van uw Compaq-HP laptop en dus ook uw Compaq Presario Cq42-123la Accu niet onnodig hoog oploopt.

Al deze informatie is door Compaq-Accu-Adapter.nl met grote zorg samengesteld. Onze kennis en ervaring op het gebied van Compaq accu-batterijen delen wij graag met u. Zodoende kunt u goedkoop en snel uw Compaq Presario Cq42-123la Accu bestellen op Compaq-Accu-Adapter.nl.

Nog onduidelijkheden?

Neem gerust contact op met Compaq-Accu-Adapter.nl wij helpen u graag verder.

FAQ