Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Compaq specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Compaq Evo n1050v Accu

14,4 - 14,8v | 4400 mAh

Op voorraad

€ 42,96
Compaq Evo n1050v Accu kapot en aan vervanging toe? Zoek niet verder, wij hebben de beste Compaq Evo n1050v Accu voor de laagste prijs!

Vandaag besteld
morgen al bezorgd!

Alleen de allerbeste kwaliteit
voor de laagste prijs!

Verkeerde levering of defect?
Wij ruilen het dezelfde dag nog om

Veilig en vertrouwd
1 jaar volledige product garantie

Omschrijving

Extra informatie

Voltage Accu (V) 14,4 - 14,8v
Ampere Accu (mAh) 4400 mAh
Specificaties 14,4 - 14,8v | 4400 mAh

Bekijk alle specifcaties

Uw Compaq Evo n1050v Accu snel leeg? Dan is vermoedelijk uw Compaq accu/ batterij aan vervanging toe. Op Compaq-Accu-Adapter.nl kunt u goedkope en kwalitatief hoogwaardige accu's voor elk Compaq-HP laptop bestellen. Wij geven bovendien 1 jaar garantie op deze Compaq Evo n1050v Accu.

De voordelen van Compaq-Accu-Adapter.nl

 • Niet goed is geld terug
 • 1 jaar garantie
 • Vandaag besteld is morgen in huis
 • Veilig en hoge capaciteit voor een lange gebruiksduur

 • Belangrijke informatie over deze Compaq Evo n1050v Accu

  1. Waar moet ik naar kijken als ik mijn Compaq Evo n1050v Accu wil vervangen?

  Een Compaq-HP laptop is een kostbaar bezit. Op Compaq-Accu-Adapter.nl bent u daarom op het juiste adres. Compaq-Accu-Adapter.nl levert uitsluitend veilige Compaq compatible accu-batterijen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Neem daarnaast onderstaande punten goed door voordat u tot de aanschaf van een Compaq Evo n1050v Accu overgaat.

  2. Welke Compaq accu-batterij heb ik precies nodig?

  Kijk of het voltage (V) gehalte overeenkomt met uw huidige Compaq accu. Kijk op de productpagina van deze accu en vergelijk deze voltage waarde met uw huidige accu. De voltage wordt met een V aangeduid op uw huidge Compaq accu en dient gelijk te zijn. Ampere (mAh) mag afwijken en zegt niets over de pasvorm maar meer over de capaciteit van de accu. Hoger deze mAh waarde, hoe langer u kunt werken op een volgeladen Compaq accu.

  3. Waar staan deze Compaq Evo n1050v Accu specificaties?

  U vindt de specificaties op uw huidige Compaq accu-batterij.Vergelijk bovendien de modelnaam van deze productpagina met de modelnaam van uw Compaq-HP laptop. De modelnaam van uw Compaq-HP laptop kunt u ook terugvinden op de onderzijde (sticker) van uw Compaq-HP laptop. Maar u kunt ook op uw oude Compaq accu-batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste Compaq accu-batterij te vinden.

  4. Hoe kan ik mijn Compaq Evo n1050v Accu het beste gebruiken (opladen)?

  Compaq-Accu-Adapter.nl levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accu-batterijen. Het voordeel van een Compaq Lithium-ion accu-batterij is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Compaq accu-batterijen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Compaq-HP laptop hoe vol deze is. Zodoende zal uw Compaq-HP laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu-batterij. Met deze Compaq Evo n1050v Accu loopt u dus nooit het risico om niet opgeslagen werk te verliezen.

  5. Hoe kan ik de levensduur van mijn Compaq Evo n1050v Accu vergroten?

  Gebruik een adapter-oplader van hoge kwaliteit
  Het is extreem belangrijk om een goede adapter-oplader te gebruiken voor uw Compaq. Slechte aftermarket adapter-opladers kunnen de prestaties van uw Compaq Evo n1050v Accu doen afnemen maar sterker nog: ernstige schade toebrengen aan uw Compaq accu-batterij. Op Compaq-Accu-Adapter.nl kunt u eenvoudig de bijbehorende Compaq compatible adapter-oplader voor uw Compaq Evo n1050v Accu meebestellen. Geef bovenaan bij opties aan dat u deze wilt meebestellen.

  Batterij percentage:
  Om de levensduur van deze compatible Compaq Evo n1050v Accu te verhogen is het aan te raden de Compaq accu-batterij niet lang in een lage energiestand (20%) te laten. Een Compaq accu-batterij kan het beste regelmatig gebruikt worden. Opladen afwisselen met leegladen (door de Compaq te gebruiken zonder netstroom) is bevorderlijk voor de levensduur van uw Compaq Evo n1050v Accu op lange termijn.

  6. Ik berg mijn Compaq vaak voor langere tijd op zonder dat ik deze intensief gebruik. Wat kan ik in dat geval het beste doen met de accu-batterij?

  Mocht u uw Compaq voor een langere aaneengesloten periode niet gebruiken dan is het verstandig uw Compaq Evo n1050v Accu niet helemaal vol te laten op 100%. In dit geval kunt u het beste uw Compaq accu-batterij voor ongeveer 50% vol laten.

  7. Slijt mijn Compaq accu-batterij ook? Zo ja, kan ik dit tegengaan?

  Iedere Compaq accu-batterij is aan slijtage onderhevig. Om de slijtage zoveel mogelijk te beperken kan het helpen om de temperatuur van uw Compaq niet te hoog te laten oplopen. Een hoge bedrijfstemperatuur kan schadelijk zijn voor uw Compaq Evo n1050v Accu en Compaq-HP laptop zelf. Een van de meest belangrijke oorzaken:

  Stoffige werkomgeving
  Zorg ervoor dat de Compaq in een stofvrije omgeving gebruikt wordt. Probeer uw Compaq-HP laptop ook zoveel mogelijk schoon te houden. Met name bij de plaatsen waar de Compaq zijn koeling krijgt.

  Vermijd hitte
  Laat de Compaq bijvoorbeeld ook niet onnodig in de brandende zon staan of laat uw Compaq-HP laptop niet in een warme auto liggen.

  Overbelaste CPU
  Een hoge CPU waarde van uw Compaq heeft nadelige gevolgen voor de temperatuur van uw Compaq en daarmee dus ook de temperatuur van uw Compaq Evo n1050v Accu. Blaast de ventilator van uw Compaq bijvoorbeeld constant en bent u geen bijzondere taken aan het verrichten of zware programma's aan het draaien op uw Compaq? Het kan goed zijn dat er een programma op de achtergrond zorgt voor een hoge CPU waarde zonder dat u dat door heeft. Gelukkig is dit makkelijk te controleren door het volgende te doen:
  1. Ga naar het taakbeheer op uw Compaq-HP laptop (met de sneltoetscombinatie CTRL+ALT+DEL). Klik vervolgens op Taakbeheer.
  2. U krijgt een overzicht van alle programma's die momenteel op uw Compaq-HP laptop draaien.
  3. Kijk naar de kolom CPU en zoek naar hoge CPU waarden van programma's die u momenteel niet gebruikt.
  4. Sluit deze programma's af en u zult zien dat uw Compaq-HP laptop en daarmee uw Compaq Evo n1050v Accu het minder zwaar krijgt.
  Door bovenstaande punten door te nemen zorgt u ervoor dat de temperatuur van uw Compaq en dus ook uw Compaq Evo n1050v Accu niet onnodig hoog oploopt.

  Vragen

  Al deze informatie is door Compaq-Accu-Adapter.nl met grote zorg samengesteld. Onze kennis en ervaring op het gebied van Compaq accu-batterijen delen wij graag met u. Zodoende kunt u goedkoop en snel uw Compaq Evo n1050v Accu bestellen op Compaq-Accu-Adapter.nl. Mocht u met aanvullende vragen blijven zitten over Compaq accu-batterijen, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

  FAQ